Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe directeur voor Garant Nederland

Thomas Cox wordt per 1 mei de nieuwe directeur van meubel inkooporganisatie Garant Nederland. Hij is de opvolger van Pierre den Haan die vanaf november als interim Garant Nederland leidde.

Cox komt van meubelfabrikant FM Munzer waar hij vanaf 1998 werkzaam was. Eerder werkte hij bij Schaffrath, Knoll International en Terstappen. Met Cox haalt Garant Nederland een ervaren ´meubelman´ in huis die bovendien zijn talen spreekt. Als kind van Duits-Nederlandse ouders is hij van huis uit tweetalig en spreekt daarnaast Frans en Engels. Van Cox wordt verwacht dat hij het assortiment verder gaat uitbouwen en zorgt voor verdere aanwas van leden in de Benelux.

Zelfstandige detaillisten
Garant Nederland is een meubel inkoopgroep van 56 zelfstandige detaillisten. De organisatie werd in 2013 opgericht en valt onder de grote internationaal werkende Garant Gruppe, gevestigd in Duitsland. Garant Marketing & Services Nederland, zoals de organisatie officieel heet, is een samenwerkingsverband voor woonondernemers in brede zin. Zowel meubelzaken, woninginrichters als interieur- en slaapspecialisten kunnen zich aansluiten bij de inkoopgroep.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten