Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe directeur voor Meubelbeurs Brussel

Glenn De Maeseneer is de nieuwe directeur van de Meubelbeurs Brussel. Hij is de opvolger van Lieven Van den Heede die onlangs vertrok bij de Brusselse beursorganisatie.
 

V.l.n.r.: Thomas Hibert, Christine De Visscher en Glenn De Maeseneer.

De benoeming van Glenn De Maeseneer is min of meer het sluitstuk van een roerige periode bij Meubelbeurs Brussel waarbij het complete driekoppige team van de beursorganisatie is vervangen, c.q.van functie is veranderd.

Glenn De Maeseneer
Glenn De Maeseneer is de vervanger van Lieven van den Heede die vorige maand het veld moest ruimen vanwege meningsverschillen met het bestuur. De Maeseneer werkt vanaf medio 2019 bij Meubelbeurs Brussel, was tot voor kort sales manager en is nu dus gepromoveerd tot algemeen directeur.

Thomas Hibert
Thomas Hibert werkte vanaf 2010 bij Meubelbeurs Brussel, laatstelijk als operationeel manager. Hij nam begin dit jaar ontslag en keert nu terug als marketing- en communicatiemanager.

Christine De Visscher
Het beursteam wordt gecompleteerd door Christine De Visscher die sinds mei dit jaar in dienst is als operationeel manager. Zij werkte hiervoor 28 jaar bij Brussels Expo als operationeel manager en was in die hoedanigheid aanspreekpunt voor de Meubelbeurs.

Raad van Bestuur
Naast de personele wisselingen in de dagelijkse organisatie zijn er ook enkele wijzigingen in de Raad van Bestuur van Meubelbeurs Brussel. Luc Meers, ceo van de Mecam Group, is benoemd tot voorzitter en Marc Veldeman, ceo van de Veldeman Group, is benoemd tot vice-voorzitter.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten