Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe exposanten in De Woonindustrie

Beurscomplex De Woonindustrie kan weer een paar nieuwe exposanten bijschrijven op de lijst. Per september zullen verschillende nieuwe bedrijven hun gezicht laten zien, veelal te categoriseren in het ‘designsegment’.Freistil by Rolf Benz bestaat sinds 2011 en is een sublabel van de Duitse meubelfabrikant Rolf Benz. Het richt zich op het segment Junges Wohnen. Volgens eigen zeggen impliceert het merk ‘dat er geen vaste regels worden gevolgd’ en is Freistil bedoeld voor Freigeister.

Van Grinsven Meubel Produkties (VGMP) uit Schijndel maakt tafels en kasten in diverse houtsoorten en afwerkingen, in massief, fineer en HPL. Ook gelakte producten behoren tot het assortiment. Het is een zusterbedrijf van Bert Plantagie sinds 2004.

Het Spaanse Viccarbe zit in het design segment en was vorige maand aanwezig tijdens de meubelbeurs in Milaan. Grote kans dat toen getoonde modellen in september te zien zijn in Nieuwegein. Viccarbe levert grote en (vooral) kleine tafels, stoelen en kleinere producten zoals kapstokken en kussens. Naast de retailmarkt richt Viccarbe zich ook op de projectmarkt.


De Mintjens Group staat bekend om de massief houten kasten en tafels. Onder de naam Sleepline worden slaapkamermeubelen geproduceerd. Sinds twee jaar is het bedrijf een moderne richting ingeslagen met een knipoog naar design.


Probilex, opgericht in 1982, is een zusterbedrijf van Mintjens dat in 2014 werd overgenomen. Probilex produceert eiken meubelen: kasten, tafels en dressoirs. Ook maatwerk behoort tot het programma.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten