Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe site voor medewerkers in woonbranche

De site www.werkindewinkel.nlgeeft informatie die specifiek is bestemd voor medewerkers in de woonbranche. Het is een up to date voortzetting van wat werkeninwonen.nl eerder bood. De officiële lancering is 1 september, maar de site is nu al in de lucht.

De site, die valt onder de paraplu van brancheorganisatie INretail, is puur gericht op mensen die als medewerker werkzaam zijn in de woonbranche. Onder de knoppen Mijn werk, Mijn opleiding, Mijn pensioen, Mijn voordeel en Nieuws & trends vinden zij concrete informatie. Zo is onder de knop Mijn werk nu informatie te vinden over cao, verlof, functioneren en beoordelen, nieuwe baan, veilig en gezond werken en ziek & arbeidsongeschikt. Ook wordt er antwoord gegeven op veel gestelde vragen. Onder de knop Mijn voordeel staan voorbeelden van het kunnen profiteren van voordelen en kortingen als medewerker in de woonbranche.

Overzichtelijke navigatie
De site is gesteld in ‘je’ en ‘jij’-taal en zeer overzichtelijk gepresenteerd wat het navigeren vergemakkelijkt. Onder de knop Nieuws & trends staat van alles: algemene interieurtrends en specifieke trends over badkamers, tuinmeubelen, vloeren etc, interview met woonondernemers en allerlei tips die al dan niet direct van pas komen in het werk.


INretail
De site www.werkindewinkel.nl is een voortzetting van de site werkeninwonen.nl, maar breder, beter en vooral eigentijdser. Werkeninwonen.nl was gericht op de woonbranche en ontstaan onder de vleugels van de toenmalige Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Deze fuseerde in 2008 met Mitex, de branchevereniging voor winkeliers in de mode. Later werd uit deze fusie INretail werd geformeerd. De site werkindewinkekl.nl is dan ook gericht op medewerkers in de mode- en de woonbranche, maar bij de start kun je direct aangeven in welke richting je verder wilt navigeren.

Meer informatie: www.werkindewinkel.nl


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten