Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe topvrouw voor Leen Bakker

Per februari 2018 wordt Debbie Klein ceo bij Leen Bakker. Zij is het derde nieuwe gezicht bij Leen Bakker waar in korte tijd bijna de hele top is vervangen.

Klein is nu nog algemeen direcreur bij BeterBed. Zij wordt de opvolger van Rob van den Noort vorige maand besloot te stoppen als topman van de woonwinkelketen. De nieuwe topvrouw is al twintig jaar werkzaam in de retailsector. Ze werkte onder meer bij Nike en Adidas en was inkoopdirecteur bij de warenhuisketens V&D en Karstadt. In 2014 trad ze toe tot de directie van Beter Bed Benelux.

Nieuwe directeuren
De benoeming van Klein komt kort nadat vorige maand Ernst de Kuiper werd benoemd tot nieuwe cfo en Matthijs Moeken de functie van directeur marketing & sales kreeg toegewezen. De Kuiper kwam van Kwantum, de zusterformule van Leen Bakker. Moeken was voor zijn overstap naar de woonwinkelketen werkzaam bij supermarktketen Jumbo.

Gilde Equity Management
Leen Bakker is in handen van investeringsbedrijf Gilde Equity Managment dat de keten in mei dit jaar overnam van Blokker Holding. Twee jaar geleden kocht de investeerder Kwantum van het in vrije val geraakte retailconcern Macintosh.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten