Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuw verfconcept voor woonwinkelier

Lifestyle by Global Paint is een nieuw verfconcept voor woon- en interieurwinkels. Het bestaat uit diverse soorten verf, een display met kleurstalen en een digitale verfwijzer om de juiste verf te kiezen.



Het verfconcept bestaat uit diverse muurverven, krijtverven, lakken en grondverven en is geschikt voor diverse ruimtes binnenshuis. Verffabrikant Global Paint richt zich op de professionele markt (schilders) en ziet tussen deze markt en de doe-het-zelf markt ruimte om deze goed in te vullen. Het betreft woon- en interieurwinkels die prima verf zouden kunnen verkopen. Want, zo zegt Ilse Balvers van Global Paint: ‘Er zijn genoeg winkeliers die wel kleuradvies geven, maar geen verf verkopen.’

Digitale verfwijzer
Probleem daarbij is volgens haar dat winkeliers in het middensegment vaak geen grote investering willen doen wat meestal nodig is bij de bestaande verfconcepten. Het antwoord van Global Paint daarop is een ‘winkelvriendelijk concept’. ‘Wel verf, maar geen gedoe’, vat Balvers samen.
Het concept bestaat uit diverse soorten verf (vooral matte verf), een display met kleurstalen en een online digitale verfwijzer om de juiste verf te kiezen. Deze verfwijzer geeft in een paar stappen aan welke verf het meest geschikt is voor de uit te voeren klus. Via de webshop kun je rechtstreeks bestellen waarbij de verf wordt uitgeleverd in de winkel of bij de consument.



Compacte display
Het is niet nodig om veel verf op voorraad te hebben, er is geen mengmachine nodig en wie met vragen zit, kan terecht bij een helpdesk. Bij het concept, Lifestyle bij Global Paint genaamd, hoort een compacte display met 100 kleurstalen. Andere kleuren zijn op aanvraag. Eventueel komt een styliste thuis bij de klant voor advies en voor wie niet zelf aan de slag wil, kan een schilder worden geregeld. Naast verf kan de consument ook direct verfbenodigdheden zoals kwasten, rollers en afplaktape bestellen.

Meer informatie: www.lifestyleverf.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten