Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe website allesovertapijt.nl

De site www.allesovertapijt.nl is een informatiewebsite voor detaillisten die tapijt verkopen. Het is een initiatief van de samenwerkende tapijtleveranciers.

Op de site staat van alles: handige weetjes, informatie over onderhoud en reiniging van tapijt, verkooptips, informatie over trends, een begrippenlijst, persberichten en er zijn een aantal brochures van de site te downloaden. Ook wordt er uitleg gegeven over de PRODIS (Product Informatie Systeem), de Europese opvolger van de vroeger gebruikte PIT-symbolen (Product Informatie Tapijt). Ter inspiratie staan er een groot aantal foto’s op de site om te laten zien hoe tapijt toegepast kan worden in het interieur.

Aanvulling op consumentensite
Met de site willen de tapijtleveranciers, verenigd onder de paraplu van brancheorganisatie Modint, informatie delen met de detaillisten en verkopers op de winkelvloer. Achterliggende gedachte is om met de makkelijk toegankelijke informatie de detaillist beter is staat is om de consument enthousiast te maken voor tapijt. De nieuwe site is een aanvulling op de site www.zomooiistapijt.nl die gericht is op de consument. Met de lancering van deze twee sites komt de website tapijtnet.nl te vervallen.

Meer informatie: www.allesovertapijt.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten