Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Nieuwe winkelformule: Home Made By


Home Made By is een nieuwe formule die oogt als een kruising tussen een verf- en behangspeciaalzaak en een woninginrichting. Het concept komt van formulehuis Werk aan de Winkel.

Home Made By heeft een assortiment dat gebruikelijk is bij de verf- en behangspeciaalzaak (vbs): verf, behang, diverse soorten vloerbedekking en raamdecoratie. De eerste winkel van de nieuwe formule werd op 16 september geopend, Home Made by Visser in De Bilt die de plaats innam van een vroegere vestiging van de vbs-formule Deco Home. Begin oktober werd Home Made by Rree, voorheen ook een Deco Home, in Heemstede de tweede. Op korte termijn volgt een 'designstudio' bij Loods 5 in Zaandam.

Interieur van Home Made By Ree in Heemstede.

Onduidelijkheid over toekomst
Home Made By lijkt wat assortiment betreft veel op de andere formules van Werk aan de Winkel: Woonprofessionals, Deco Home en Verf & Wand. De eerste bestaat uit een coöperatie van 28 zelfstandige woninginrichters, Deco Home en Verf & Wand zijn twee franchiseformules die eind vorig jaar werden overgenomen van DMG. Grote verschillen zijn er niet tussen de verschillende formules en het is niet duidelijk of de nieuwe formule Home Made By wellicht ten koste zal gaan van de al langer bestaande formules Deco Home en Verf & Wand die de laatste jaren terrein hebben moeten inleveren.
Bij Werk aan de Winkel houdt men hierover de kaken op elkaar; vragen per telefoon of mail worden niet beantwoord.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten