Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollandsch Fabrikaat; klein, maar fijn

Medio juni is de zevende editie van Hollandsch Fabrikaat in Assen, een kleinschalig event waar Nederlandse producenten gezamenlijk hun nieuws tonen en informatie uitwisselen met hun klanten.

De komende editie van Hollandsch Fabrikaat is zoals gebruikelijk in Assen, in de showroom van Interstar. Deze treedt op als gastheer om samen met negen andere bedrijven een ‘zo compleet mogelijk beeld te geven van wat de markt te bieden heeft’, aldus Rody van Veldhuizen van Havee Meubelen, een van de deelnemers. Daarbij wordt gekozen voor weinig of geen overlap zodat deelnemers niet elkaar hoeven te ‘beconcurreren’. Dit jaar zijn er wat minder deelnemers dan bij de vorige edities omdat vertegenwoordigers uit het slaapsegment inmiddels hun eigen bijeenkomst hebben onder de naam Hollandsch Slapen. Dat werd eerder dit jaar voor de tweede keer gehouden en gaat verder als zelfstandig evenement.

Nadruk op ‘wonen’
Hollandsch Fabrikaat centreert zich dus nu rond ‘wonen’ met de nadruk op meubels. Nieuwkomers daarbij zijn Beek Collection en BKS Meubelen. Ook Brinker Carpets en inkoopgroep Garant Meubel doen dit keer voor het eerst mee. Andere deelnemers zijn Faber (elektrische haarden), Gabriel (meubelstoffen) Havee Meubelen, Interstar Meubelen, Jess Design en KMG. Naast het tonen van nieuwe producten is Hollandsch Fabrikaat ook ‘een ontmoetingsmoment tussen fabrikant en detaillist, waarbij het wederzijds uitwisselen van informatie en ideeën over producten en de branche een belangrijke rol speelt’, aldus een persbericht. Het evenement wordt gehouden op 15, 16 en 17 juni.

Meer informatie: www.hollandschfabrikaat.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten