Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Veel advies op vt wonen & designbeurs

Morgen start de vt wonen & designbeurs, de vroegere Woonbeurs. Naast het aanbod van producten is er veel ruimte voor advies. Consumenten met vragen kunnen terecht bij talloze specialisten op woongebied.

De vt wonen & design beurs, heette jaren de Woonbeurs, maar heeft sinds twee jaar de naam van een van de bladen van Sanoma, organisator van de beurs. Naast het blad vt wonen zijn ook de zusterbladen Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl, alle met een eigen ‘huis’, ingericht naar de stijl van het blad. Zo kunnen bezoekers ‘binnenkijken’ bij de bladen.

Leveranciers en winkeliers
Hoofdmoot van de beurs zijn de exposanten, verdeeld over drie hallen. Onder de exposanten relatief veel namen ut het designsegment zoals Leolux, Harvink, Label, Thonet, Loof en Jori. Andere namen die je ook tegenkomt op vakbeurzen zijn onder meer Jasno, Nature@Home, Tierlantijn, Forbo, Little Greene, Zuiver, VanDyck, Quick-Step en Essenza Home. Als ketens zijn onder meer Mondileder, Prominent, Swisse Sense, Karwei en Mandemakers Keukens aanwezig. Individuele detaillisten met een landelijke uitstraling zijn onder meer Eijerkamp, Co van der Horst, Het Kabinet, Van Til en Houweling Interieur. Hun stand is veelal in samenwerking met diverse leveranciers. Daarnaast zijn er talloze bedrijven aanwezig die rechtstreeks aan de consument leveren zoals diverse meubelmakers.

Veel advies
Op de beurs is veel ruimte voor advies. Advies over styling, licht, kunst, electro of een specifiek advies van een architect is verkrijgbaar bij diverse zogeheten adviespleinen. Iedere dag zijn er een aantal ‘metamorfose-shows’ waarbij bezoekers kunnen zien hoe je in korte je interieur kunt veranderen. Ook zijn er lezingen over kleuren, inrichten, duurzaam wonen of verbouwen. Voor culinair georiënteerden zijn er wijnproeverijen in het Stijlvol Wonen huis en kookdemonstraties in het Wonen Landelijke Stijl huis.

Meer informatie: www.vtwonen.nl/designbeurs

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten