Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Online boxspring leasen bij Bedgarant

Een boxspring leasen volgens een vast bedrag per maand kan via Bedgarant, een samenwerkingsverband tussen leaseconceptenbedenker Elbuco en online beddenshop Bedden.nl.

Met de leaseconstructie kan een afnemer voor 43 euro (goedkoopste model) per maand slapen op een boxspring die normaal gesproken een paar duizend euro kost. Volgens aanbieder Elbuco speelt het concept in op het idee dat mensen minder gericht zijn op bezit, maar meer op gebruik. Tevens hoeft iemand niet in een keer een behoorlijk bedrag te betalen om zich te verzekeren van een kostbaar product. Bedgarant biedt modellen in de maten vanaf 140 x 200 cm tot en met 180 x 220 cm, in zowel een vlakke als elektrische versie. Bij een leasecontract van 7 jaar kost de eenvoudigste versie 43 euro per maand, de duurste versie 66 euro. Na afloop van de contractperiode kan de klant het bed aanschaffen. De klant kan kiezen uit vijf kleuren voor de stoffering.

Samenwerking
Elbuco is een samenwerkingsverband tussen de online beddenshop Bedden.nl en Elbuco. Deze laatste heeft jarenlange ervaring met het leasen van huishoudelijke en elektronische apparatuur zoals wasmachines, koelkasten computers en tv’s. De boxspringcombinatie Nord Fox, die nu aangeboden wordt als leaseproduct, is ook verkrijgbaar via Bedden.nl en is daar een stuk goedkoper (2600 euro voor de goedkoopste versie), maar via het leasen kan de consument nu voor een vast maandelijks bedrag deze boxspring aanschaffen.

Navolging bij Beter Bed
Vrijwel direct na de lancering van het leaseconcept van Bedgarant liet beddenketen Beter Bed ook na te denken om het leasen van bedden aan te bieden. Volgens financieel directeur Bart Koops keek de winkelketen al eerder naar mogelijkheden voor het leasen van bedden, maar volgens hem was de markt daar nog niet rijp voor. ‘We onderzoeken voortdurend allerlei businessmodellen voor onze verschillende regionale markten en zullen hier ook zeker weer naar kijken’, aldus Koops.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten