Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Online slaapkamer inrichten met de formule Slaapkenner

Door online te stemmen op items in de slaapkamer kunnen consumenten stapsgewijs hun gewenste slaapkamer inrichten. De maanden durende actie is een idee van de formule Slaapkenner. 

Via www.slaapkenner.nl/droomkamer kunnen consumenten stemmen over producten in de slaapkamer  waarbij er altijd twee opties zijn. Tot einde deze maand kan er bijvoorbeeld gestemd worden over verlichting; wil je lekker lezen in bed of wil je verlichting onder het bed?  Hieruit rolt een bepaalde voorkeur en zo zullen er komende maanden meer zaken aan de orde komen waaruit mensen kunnen kiezen. Zo zal het in mei over hoofdkussens gaan en werd de actie begonnen met dekbedden.

Zichtbaar op site én in winkel
Door iedere periode bepaalde onderdelen van een slaapkamer ter stemming te brengen ontstaat zo na verloop de inrichting van een ‘droomkamer’. Via de site en via Facebook is het verloop hiervan te volgen. Bij ieder onderdeel waarover mensen kunnen stemmen worden onder de ‘goede inzenders’ (dus degenen die gestemd hebben op de ‘winnende’ optie) de desbetreffende producten verloot. De winnende items worden ook getoond in de Slaapkenner winkels zodat mensen ook fysiek kunnen aanschouwen hoe langzamerhand de ultieme slaapkamer wordt gecreëerd.

Inzicht in voorkeuren
Met de actie hoopt de formule meer inzicht te krijgen in consumentenvoorkeuren als het om slapen gaat. Irene Veenema, productmanager bij de Slaapkenner: ‘Aan de hand van de ervaringen die wij opdoen, gaan we slim inspelen op wat consumenten willen.’ Slaapkenner is ene formule van retailorganisatie Euretco

Meer informatie: www.facebook.com/slaapkenner en www.slaapkenner.nl/droomkamer

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten