Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ontwerpwedstrijd Van Gogh Museum en Desso

Het Van Gogh Museum organiseert een wedstrijd om tapijt te ontwerpen wat ‘de visie op Vincent van Gogh en het museum’ moet verbeelden. De wedstrijd wordt gehouden in samenwerking met tapijtfabrikant Desso.

De ontwerpwedstrijd wordt georganiseerd door het Van Gogh Museum om de vrijdagavonden van het museum te promoten. Iedere vrijdagavond is het museum geopend en is er muziek, een cocktailbar en zijn er gratis rondleidingen. De bedoeling is dat het prijswinnende tapijt (in feite een groot karpet) iedere vrijdagavond en tijdens speciale gelegenheden wordt uitgerold. Het komt dan in de centrale hal van het museum te liggen.

Winnend ontwerp
Deelname aan de wedstrijd staat in principe voor iedereen open. ‘Gebruik van kleuren voorkomend in Van Goghs kunst wordt nadrukkelijk op prijs gesteld’, zo luidt de aanbeveling in de wedstrijdvoorwaarden. Uit de inzendingen zal een jury de vijf beste ontwerpen kiezen en het winnende ontwerp zal door Desso worden gefabriceerd. De onthulling van het tapijt vindt plaats op vrijdagavond 6 februari 2015.

Meer informatie: www.vangoghmuseum.nl/vrijdagavond

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten