Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Oranje gekte begint met Bert Plantagie

Bert Plantagie is de eerste die aftrapt voor de WK gekte die ook in de woonbranche zal losbarsten. Maar de meubelfabrikant begint met ‘Even iets heel anders dan meubels’.

Over iets meer dan een maand begint het WK voetbal in Brazilië en aarzelend komt het eerste oranje naar voren in de winkels. Meubelfabrikant Bert Plantagie - officieel geschreven als bert plantagie – is de eerste meubelfabrikant die hier op inspeelt. Alleen ‘even iets heel anders dan meubels’, zo laat de nieuwsbrief van 9 mei weten. In de nieuwsbrief staat letterlijk ‘Kijkt u net zo uit naar het WK Voetbal als Bert? Weet u ook nooit wat u aan zult doen tijdens de wedstrijden? Neemt u dan eens een kijkje op www.oranjeinstijl.nl.’

Uitbreiding webshop
De site geeft inderdaad iets anders dan meubelen en het is een webshop met een paar artikelen, welgeteld acht stuks. En geen meubelen dus. Maar de site belooft dat het aantal producten verder zal worden uitgebreid en het heeft allemaal met oranje te maken. Is Bert Plantagie dan zo oranje-gek? Ja, dat is hij zeker. En de site is niet zomaar een opwelling van de fabrikant uit Cuijk, daar zit een uitgekiende marketingstrategie achter. Welke? Dat leest volgende week.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten