Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Oud & nieuw aankleden met wat nieuws

Het oude jaar nadert zijn einde en het nieuwe komt er aan. Nog snel wat leuke producten kopen en verkopen? Het kan. Een kleine selectie van handige, leuke en grappige producten die passen bij deze tijd.

Kerst is net achter de rug en de viering van oud & nieuw staat al weer voor de deur. Thuis lekker eten, gezellig op bezoek gaan of juist mensen uitnodigen- het gebeurt deze dagen meer dan de rest van het jaar. De bezoeken gaan veelal gepaard net het geven of ontvangen van cadeautjes. Hierbij een paar leuke, handige en opmerkelijke cadeaus. Leuk om te krijgen of te ontvangen. Of, om te verkopen in de winkel. Dat kan natuurlijk ook.

Nog niet genoeg van het kerstcircus? Met deze wijnkoeler uit de collectie ‘Circus’ van Alessi hou je de stemming erin en de drank koel. Goedkoop is ie niet (consumentenprijs meer dan 200 euro) maar het is een ontwerp van topdesigner Marcel Wanders. Dan betaal je altijd te veel.

Het wil nog niet echt winteren en sneeuw is nog ver weg. Wie toch iets wil én  aan de vogels denkt, kan deze metalen sneeuwvlok ophangen. Deze vetbolhouder is gemaakt voor kleine vogels en moeilijk toegankelijk voor de grote gevederde vrienden. Het oorspronkelijk ontwerp komt uit Zweden en is ook leverbaar in wit. Verkoop via Wildlife Garden.

Hoewel het een vrije dag is, wil iedereen de laatste dag van het jaar heel erg bij de tijd zijn. Want niemand wil het twaalf uur momentje missen. Met de Pappwatch, een horloge met een opdruk op sterk en waterafstotend papier is dat geen probleem. Naast roodborstjes zijn er talloze andere dieren. Ook leverbaar met bloemen, diverse vruchten, in Lego print, met sterren en talloze andere varianten. Gemaakt in Duitsland (i-like-paper.com) en in Nederland leverbaar via Foundit Agency.


De ingewanden krijgen het zwaar te verduren tijdens de laatste dagen van december. Gelukkig maakt de Franse firma Lyon Béton van toiletbezoek een feest met deze toiletrolhouder ‘Cloud’, gemaakt van lichtgewicht beton. Hiermee ligt het eten wat minder zwaar op de maag. Op de foto een ‘vijfwolkig type’, voor grootverbruikers is er een zevenwolkige variant. Verkrijgbaar via het agentschap Stas Home Deco.Lege wijnflessen gaan in de glasbak, maar Shop Rewined maakt er kaarsen van. De kaarsen zijn van sojawas en gemengd met de geur van diverse wijnsoorten. Schenk een wijnglas vol water, steek een kaars aan, laat je fantasie gaan en je ‘proeft’ al je favoriete wiijn, zelfs zonder te drinken. De kaars heeft volgens opgaaf 80 branduren. Info op shop-rewined.com en leverbaar via de Nederlandse Fashion Statements Agency.


Katten houden niet van vuurwerk en hebben het met oud & nieuw zwaar te verduren. Met deze DJ krabpaal kan de kat tijdens de jaarwisseling lekker scratchen en het knalwerk buiten vergeten. Leg het karton op de meegeleverde pick up en uw kat gaat helemaal uit zijn/haar dak. Deze Skcatdeck is van Suck UK, in Nederland leverbaar via Manta Gifts.


De WinyBar is een wijnvaatje waar alle bag-in-box wijnen passen, geschikt tot 3 liter. De pootjes zijn afneembaar dus makkelijk transport en eenvoudig op te bergen. Dubbelwandig en daardoor langer koel. Inclusief koelelement en whiteboard pen waarmee je de gebruikte wijn op het vat kunt schrijven. Frans ontwerp en onder meer leverbaar via de Belgische webshop Inperno.


Deze wijnkoeler is gemaakt van het Texeler schaap en houdt de wijn op temperatuur door het isolerend vermogen van de wol en de schapenvacht aan de buitenzijde. Het leer is leverbaar in drie kleuren, de wol is wit of bruin. Een simpeler variant van deze koeler is het manchet waarbij de fles op eigen bodem staat. Dit Dutch design from Texel is 100% natuurlijk. Leverancier is Kywie.

Leveranciers van bovenstaande producten zijn aanwezig tijdens de beurs ShowUP, 5 en 6 februari in Expo Haarlemmermeer.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten