Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Outlet webshop Naduvi wil uitbreiden

Naduvi, online verkoper van interieurproducten uit overtollige voorraden, wil uitbreiden met spullen voor de kinderkamer en de tuin. Ook denkt het bedrijf aan expansie naar het buitenland.
 


Webshop Naduvi ('outlet for home & living') is sinds medio vorig jaar actief en verkoopt overtollige voorraden van diverse bedrijven die ook aan de fysieke retail en andere webshops leveren. Recentelijk ontving het bedrijf 1,1 miljoen euro groeigeld dat onder meer gebruikt zal worden voor naamsbekendheid en verdere ontwikkeling van het platform. Momenteel ligt de focus op verkoop in Nederland en België en 'volgend jaar gaan we serieus kijken naar expansie over de grens', zegt oprichter Itai Gross op de site Retailtrends.nl.

Geen eigen voorraad
Naduvi levert interieurproducten in de categorieën Meubels, Verlichting, Decoratie, Woontextiel & vloerkleden, Koken & tafelen en Bed & bad. Bezoekers kunnen filteren op een zestal stijlen en een zestal ruimtes/kamers. Hoewel het een outlet is, staat dit niet synoniem voor matige of slechte kwaliteit, meent Gross. 'Overstock wordt vaak verward met mindere kwaliteit, maar dat is niet het geval. Naduvi houdt zelf geen voorraad, leveranciers betalen een vergoeding om hun producten via het platform te presenteren. Bedrijven en merken die via Naduvi verkopen zijn onder meer Beddinghouse, Essenza, Light & Living, Haans Lifestyle, Rivièra Maison, Good & Mojo, Walra, Spinder Design, Bodilson, Zuiver, Karlsson, Eichholtz, Woood, PTMD, Label 51 en Zuiver.

Positieve invloed coronacrisis
Gross zegt alleen de 'aantrekkelijkste items' te selecteren voor de webwinkel. 'Dat kunnen artikelen uit een eerdere collectie zijn, maar ook nieuwe die te diep zijn ingekocht. Of minder courante kleuren.' De coronacrisis komt niet slecht uit, denkt hij. 'De coronacrisis zorgt ervoor dat consumenten die naar woon-inrichting zoeken mogelijk net iets vaker downtraden. Goedkoper via de outlet, maar wel van goede kwaliteit.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten