Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Overmat Industries weer operationeel na brand

Overmat Industries in Waspik is zaterdag 26 maart getroffen door brand waarbij een groot deel van de voorraad is vernietigd. Het bedrijf is inmiddels weer operationeel en verwacht vanaf volgende week weer te kunnen uitleveren.

De brand brak uit in het magazijn van Overmat Industries en vernietigde vrijwel de gehele voorraad. Dat zijn onderhouds- en afwerkingsmiddelen voor harde vloeren en bijbehorende machines. De administratie en het computersysteem zijn intact gebleven en Overmat laat weten inmiddels weer operationeel te zijn zodat bestellingen geplaatst kunnen worden. Het bedrijf verwacht vanaf volgende week weer te kunnen uitleveren.

Oorzaak onduidelijk
De brand veroorzaakte een enorme rookontwikkeling en werd door diverse brandweerkorpsen uit de omgeving bestreden. Daardoor werd voorkomen dat de brand oversloeg naar andere gebouwen op he bedrijventerrein langs de A59 bij Waspik. Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan. De oorzaak van de brand is onbekend. De site van BN/de Stem laat weten dat er ‘geen indicatie is dat het zou kunnen gaan om een strafbaar feit.’

Meer informatie: www.overmat.nl en www.omroepbrabant.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten