Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Overname Joshh& en Helderr door Van Opdorp Glasspecials

Van Opdorp Glasspecials heeft Helderr en Joshh& overgenomen, producent van glazen meubels. ZVI, het moederbedrijf van Helderr, ging 18 december 2018 failliet.

Van Opdorp Glasspecials uit ''s-Hertogenbosch is de nieuwe eigenaar van Helderr en Joshh&. Van Osdorp Glasspecials is specialist in het bewerken en verwerken van vlakglas en levert onder meer glas voor glazen deuren, douches, balustrades, glazen trappen en spiegels. Zusterbedrijf Glasservice Noord is gespecialiseerd in herstel van glasschade.

Doorstart na faillissement
Helderr is bekend als leverancier van glazen meubelen voor het midden segment. In 2017 werd naast Helderr het designmerk Joshh& gelanceerd dat in een hoger segment werd gepositioneerd. In december 2018 ging ZVI, het moederbedrijf van Helderr, failliet en met de overname door Van Opdorp Glasspecials is nu sprake van een doorstart. Sandra Gelderland, oud-directeur en eigenaar van Helderr, is in dienst getreden bij Van Opdorp. Met de overige medewerkers van Joshh& en Helderr worden op dit moment nog gesprekken gevoerd, zo laat Van Opdorp weten in een verklaring die via social media is verspreid.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten