Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Overname van Noorse Royal Solskjerming door B&C

Raamdecoratieproducent B&C International neemt het Noorse Royal Solskjerming over. Het bedrijf levert maatwerk raamdecoratie aan retailers in Noorwegen.

Royal Solskjerming bestaat sinds 1949 en produceert een breed programma maatwerk raamdecoratie dat wordt geleverd aan Noorse retailers. Daarnaast produceert het ook buitenzonwering. Het bedrijf heeft 22 medewerkers in dienst en een omzet van ruim 4 miljoen euro. Royal Solskjerming zal onder haar eigen naam in de Noorse markt actief blijven.

Versterking positie
De overname door B&C International maakt het voor Royal Solksjerming mogelijk om haar positie in de Noorse markt verder te professionaliseren en te versterken, zo laat B&C in een persbericht weten. ‘Door het bundelen van krachten van beide bedrijven zal Royal Solskjerming haar klanten met nog meer kwaliteit, kennis en service van dienst kunnen zijn.’ De overname gaat in per 2 oktober.

Uitbouw in Scandinavië
De overname van Royal Solskjerming lijkt veel op wat er vrijwel exact twee jaar geleden gebeurde in Denemarken. Daar nam B&C op 1 oktober 2015 het bedrijf Stila over, ook producent van raamdecoaratie en in grootte vergelijkbaar. Stila belevert Deense retailers.

Meer informatie: www.b-cinternational.com en www.royalsolskjerming.no

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten