Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Parket Ambachtsdagen bij Plinten & Profielen Centrale

Op 25 en 26 september organiseert de Plinten & Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede de Parket Ambachtsdagen. Nieuwe producten, technieken, demonstraties, masterclasses én het NK Parketleggen staan onder meer op het programma.

De Parket Ambachtsdagen zijn een soort combinatie van beurs, relatiebeheerbijeenkomst, informatiemarkt, bijspijkerdagen en een familie-uitje voor de klanten. Dat zijn met name parketteurs (vandaar de naam van het evenement) maar ook mensen/bedrijven die meer doen dan alleen vloeren leggen van parket, laminaat of pvc. Vooral bij deze laatste productgroep zijn er talloze ontwikkelingen waar de parketteur weet van moet hebben, zo meent groothandel Plinten & Profielen Centrale (PPC). Daarom wordt hier ruimschoots aandacht aan geschonken.

Demonstraties
Tijdens het evenement tonen 18 leveranciers hun producten en toepassingsmogelijkheden, er is een demonstratieplein waar ieder half uur een activiteit plaatsvindt en er zijn technische masterclasses met onder meer een lezing over lakken. Bezoekers krijgen ook uitleg over voor hen relevante zaken rondom webwinkelen en het gebruik van social media. Houtkunstenaar Bart van Herwijnen zal laten zien hoe je met een kettingzaag uit hout fraaie beelden kunt zagen. Voetbaltrainer Co Adriaanse zal aanwezig zijn om bezoekers met een lezing te ‘inspireren’, zo laat woordvoerder Gerben Sas weten.

NK Parketleggen
Tijdens het weekend wordt het Nederlands Kampioenschap Parketleggen gehouden. De laatste paar jaar vond dit plaats tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter, maar dit keer gebeurt dat niet gedurende die beurs in Gorinchem, maar tijdens de Parket Ambachtsdagen in Wijk bij Duurstede.

Familie-uitje
Hoewel het evenement zich primair richt op de klanten van PPC wil het bedrijf er ook een sociale gebeurtenis van maken. Zo is er (op zondag) een kinderboerderij en een kermis met reuzenrad. Uiteraard wordt er beide dagen gezorgd voor lekker en eten en drinken en PPC laat op de site weten: ‘Dit evenement wordt een supergezellig samenzijn voor onze hele branche.’
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten