Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Parketvrouwen inspireren elkaar

Zo'n 30 vrouwen van de netwerkclub Vrouwen in het Parket bezochten op 2 juli diverse winkels en bekeken een Zaanse molen waar olie voor verven en lakken wordt geproduceerd.

De vrouwen van de netwerkclub Vrouwen in het Parket kwamen samen om in zuidelijk Noord-Holland diverse bezoeken af te leggen. Zo werden in een dag het Vloerenhuis in Amsterdam, Zaanbever Houten Vloeren in Beverwijk (zie foto onder) en 't Saense Parkethuys in Wormerveer bezocht, alledrie zaken van leden van de netwerkclub. Ook ging het gezelschap naar de Zaanse Schans waar in molen De Bonte Hen lijnolie wordt geproduceerd voor verffabriek Rigo. Naast de vier bezoeken kregen de dames een verhaal te horen over verschillende klanttypen en het daarbij behorende gedrag.Bijeenkomsten
Eerdere bijeenkomsten van Vrouwen in het Parket gingen vooral over het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Dit leidde tot nieuwsgierigheid naar elkaars showroom en het bezoek van een aantal zaken in Noord-Holland werd hierbij als eerste gekozen.
De volgende (korte) bijeenkomst van Vrouwen in het Parket is op 17 september tijdens de de beurs Interieur Collectie Dagen die van 16 tot en met 18 september wordt gehouden. De volgende grote bijeenkomst zal waarschijnlijk plaatsvinden bij Bloemen Parket in Kerkrade.

Vrouwen in het Parket
Vrouwen in het Parket bestaat sinds 2016 en is een initiatief van Lisa Klaassen, directeur-eigenaar van groothandel Plinten & Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede. Het heeft als doel vrouwen in de parketbranche hun kennis en ervaringen te laten delen, elkaar te inspireren met hun vakwerk en elkaar te ondersteunen en helpen. De netwerkgroep telt momenteel ruim 40 leden. Per jaar zijn er twee bijeenkomsten.
Meer informatie: l.klaassen@plintenenprofielencentrale.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten