Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pastoe laat zich inspireren door Toon Hermans

Hoe haal je mensen over om een duur designmeubel te kopen? Dat kan ook anders, dacht kastenspecialist Pastoe en beidt aan om producten te repareren, iets aan toe te voegen of het een totaal andere kleur te geven.


Het valt niet mee om in deze tijd je waar aan te prijzen want met de huidige coronacrisis hebben de meeste mensen wel wat anders aan hun hoofd. Waarom zou je nu ineens eens grote uitgave gaan doen voor een bank, bed of kast? Meubelfabrikant Pastoe denkt daar anders over en liet zich inspireren door Toon Hermans en specifiek het liedje 'Vader gaat op stap' waarin de hoofdpersoon eens even lekker denkt te gaan stappen. Hij ontmoet een vrouw en ziet 'een vlekkie in haar nekkie' en als hij dat heeft opgemerkt, ziet hij nog veel meer onvolkomenheden aan de vrouw. De meubelfabrikant merkt op: Het zou zomaar kunnen dat je de oude Pastoe kast thuis opnieuw bent gaan waarderen. Zeker nu je elke dag tegen de kast aankijkt. Maar ja, dat ene plekje, of die kras.

Op anderhalve meter afstand
Met die gedachte in het achterhoofd zegt Pastoe een kast een tweede, zo niet derde leven te kunnen geven. Een oude L-serie kan een nieuwe kap of een nieuw front krijgen. Een A’dammer krijgt een nieuw rolluik, of een extra set legplanken. Consumenten kunnen een foto maken en deze opsturen met het 'plekje' op de kast. Binnen 48 uur komt antwoord met prijsopgave om de kast of het onderdeel op te halen, te repareren of te vervangen. Het kan ook in een andere kleur worden gezet. Pastoe maakt wel een kanttekening: 'Wij komen het ook installeren, zolang jij op 1.5 meter afstand van onze monteur blijft.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten