Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Personele wisselingen bij Estillon

Paul van Kassel vertrekt als commercieel directeur bij ondervloerenproducent Estillon. Zijn vertrek wordt opgevangen door sales manager Hans Conde y Nieto en product marketing manager Arno Philipsen.

Van Kassel werkte 10 jaar voor Estillon als commercieel directeur en gaat per 1 maart elders aan de slag. Voorlopig wordt zijn functie ingenomen door sales manager Hans Conde y Nieto en product marketing manager Arno Philipsen, die beiden recentelijk bij Estillon in dienst traden. Op de vloerbedekkingsbeurs Domotex (16 t/m 19 januari in Hannover) zal Van Kassel aanwezig zijn op de stand van Estillon waar op 17 januari een borrel wordt geschonken ter afscheid van hem.

Nieuwe gezichten
Hans Conde y Nieto werkt sinds november bij Estillon als sales manager. Hij werkte hiervoor bij DS-Trade, een groothandel in kunststof plaatmaterialen en daarvoor bij Pyroguard en Kegro Deuren. Ook product marketing manager Arno Philipsen is nieuw bij Estillon. Hij is afkomstig van Carpetright en werkte eerder bij groothandel Forinn.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten