Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pieter Hogenhout Managing Director Zuiver

Pieter Hogenhout is de nieuwe managing director van interieurbedrijf Zuiver. Sinds 2014 was hij daar al commercieel directeur bij Zuiver. Internationale groei wordt een van zijn belangrijkste taken.

Naast Pieter Hogenhout als managing director bestaat het nieuwe directieteam vanaf 1 april uit medeoprichters Caroline van Velze en Jaap Landsaat, respectievelijk verantwoordelijk voor Brand Identity (waaronder de designteams) en Finance. De andere oprichters, Richard Halberstadt en Arjen Lubbes, treden terug uit de directie en gaan zich binnen het bedrijf richten op hun specialisme: productontwikkeling en business development.

Future proof
Hiermee staat er volgens Zuiver 'een solide en ervaren directieteam waarmee de ambities van het snelgroeiende bedrijf gerealiseerd gaan worden, de klanten optimaal worden bediend en de samenwerking met partners verder wordt versterkt.' Samen met een enthousiast team van medewerkers en het recent gerealiseerde hoofdkantoor in Westzaan noemt het bedrijf zich ‘future proof’ en sterker dan ooit om nieuwe uitdagingen in de (inter)nationale meubelsector aan te gaan. Zuiver werd opgericht in 1998 en telt momenteel ruim 900 verkooppunten in meer dan 70 landen.

 


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten