Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pixels in frisse kleuren

Pixels, diverse vormen rechthoeken en uitgesproken kleuren zijn het kenmerk van het Spaans-Britse label Zuzanaga. Binnenkort te zien op de meubelbeurs IMM in Keulen.

Zuzunaga is het label van Christian Zuzanaga die zich presenteert als kunstenaar en ontwerper. Kenmerk van zijn werk is de pixel, in feite een nauwelijks zichtbaar puntje op een beeldscherm, maar sterk uitvergroot geeft het een bijzonder resultaat. Zeker als dat gepaard gaat met intens kleurgebruik, een ander kenmerk van Zuzunaga.


Tafels
Een strakke rechttoe-rechtaan bank wordt met stof van Zuzunaga ineens een bijzonder exemplaar; de Pixelbank. Naast de bank levert Zuzunaga ook kussens, karpet en huishoudtextiel als dekens en schorten. Nieuw zijn onder meer kleine betonnen tafels waarin het pixel-idee wordt gecombineerd met oude Inca-motieven, een persoonlijke knipoog naar het verleden van de ontwerper die werd geboren in Spanje maar een Peruviaanse vader heeft.

Karpetten en bedden
Naast producten die onder eigen naam worden verkocht, werkte Zuzunaga onder meer voor stoffenfabrikant Kvadrat waarvoor hij gordijnstof ontwierp. Ook Ligne Roset en Moroso (meubelstof), Nanimarquina (karpetten) en de Zweedse beddenfabrikant Hästens behoren tot zijn klanten.

Nieuws in Keulen
Op de meubelbeurs IMM (16 t/m 22 januari) in Keulen zal Zuzunaga voor het eerst aanwezig zijn. Daar zullen onder meer de pixelbank, spiegels, kelims en beddenspreien (foto hierboven) te zien zijn. Zuzunaga is te vinden in hal 2.2, M-010.

Meer informatie: www.zuzunaga.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten