Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Platform voor meubelstoffeerders tijdens beurs Interieur Collectie Dagen

Tijdens de beurs Interieur Collectie Dagen is er een zogenaamd Meubelstoffeerders Plein. Daar zullen aanbieders van meubelstoffen, fournituren en gereedschappen zich presenteren.

Tijdens de Interieur Collectie Dagen ( 17 t/m 19 september in Gorinchem) zullen een aantal leveranciers van stoffen aanwezig zijn, samen met aanbieders van fournituren, gereedschappen en machines. Tot nu toe hebben elf deelnemers toegezegd en er wordt gewerkt aan verdere uitbreiding, zo laat de beursorganisatie weten. Deelnemers tot nu toe zijn Ohmann Leer, Kobé, Keymer, Aristide, Palty, Deletex, Mobus, Tricover, Silvera, Van Leeuwen Leder en Andrevo Naaimachines.

Verbreding aanbod
De aanwezigheid van deze leveranciers sluit mooi aan bij de Wedstrijd Meubelstofferen die tijdens de beurs zal worden gehouden. Ook past het in de verbreding van de beurs die jarenlang werd gedomineerd door aanbieders van vloerbedekking, met name harde vloeren. De Interieur Collectie Dagen is de nieuwe naam voor de beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter die al enige jaren in Gorinchem wordt gehouden.

Meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten