Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pools meubeloffensief start op IMM in Keulen

Op de komende meubelbeurs in Keulen zal Polen zich nadrukkelijk manifesteren als meubel producerend land. Het maakt onderdeel uit van de campagne ‘Created in Polen’.

Polen heeft een grote meubelindustrie en dat wil de overheid graag laten weten aan andere landen. Op de IMM in Keulen (13 t/m 19 januari 2014) zal de Poolse meubelindustrie zich presenteren op een stand van het Poolse Ministerie van Economische Zaken. Locatie: de passage tussen hal 2 en hal 4. De presentatie is een uitvloeisel van een campagne van het ministerie om de Poolse meubelindustrie in het buitenland te promoten. Het is onderdeel van een campagne onder het motto ‘Created in Poland’, een campagne die loopt tot eind 2015.

Interesse kweken
Tijdens de campagne zullen sterke Poolse meubelmerken naar voren worden geschoven om zo buitenlandse bedrijven te interesseren voor de Poolse meubelindustrie. Op de beurs kunnen geïnteresseerden zich onder meer laten voorlichten over de mogelijkheden die de meubelindustrie voor hen kan bieden. Dat kan zowel richten op afnemers als investeerders.

Beurzen
De IMM in Keulen is een van de podia waar de Polen zich zullen laten zien. Andere beurzen zijn de KIFF in Kiev (maart 2014), Interiors UK in Birmingham (januari 2014 en 2015) en Maison & Objet in Parijs (januari 2014). In eigen land zal dat onder meer zijn op de meubelbeurs Meble Polska en de parallel daaraan lopende beurs Home Decor in februari 2014.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten