Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Positieve respons Intirio

Bezoekers en exposanten zijn positief over Intirio. De cijfers geven aan dat de beurs een in meerdere opzichten een stabiele factor is.

‘In de retail is het eten of gegeten worden. Wie wil eten, kwam naar Intirio!’ Zo begint het slotbericht van de beurs die precies een maand geleden in Gent werd gehouden. Hoe de bezoeker de beurs ervaarde, weet de organisatie ook te melden. ‘Intirio blijkt meer dan ooit aan de verwachtingen van de hongerige bezoeker te voldoen.’

Meer Nederlands bezoek
De verhuizing van de hallen werd als prettig ervaren. Voor veel bezoekers leek het iets kleiner, maar als geheel was de beurs qua oppervlakte iets groter. Ook het bezoekersaantal steeg licht (totaal 9613) wat vrijwel volledig werd veroorzaakt door meer bezoek uit Nederland met de maandag als topdag. Van het totale aantal bezoekers kwam 36% uit Nederland en 59% uit België. Het restant (5%) kwam uit Noord Frankrijk, Duitsland en Luxemburg.

Goede uitstraling 
Er was veel lof voor de trendpresentatie op de beurs en volgens de organisatie kwamen dankzij de geselecteerde producten veel bezoekers in contact met een nieuwe leverancier. De uitstraling van de beurs kreeg van bezoekers een hoge waardering en exposanten waren zeer te spreken over de kwaliteit van het bezoek. Ruim 52% daarvan bestond uit detaillisten, gevolgd door decorateurs (18%) en fabrikant/groothandel/agent (16%). De categorie binnenhuisarchitect scoorde 8%. Al met al spreekt de organisatie over een ‘stabiel bezoekersprofiel’.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten