Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Potentie-in-groei-afhaalpunten-bij-Karwei-en-Gamma

De afhaalpunten van PostNL die gevestigd zijn bij Gamma en Karwei zouden wel eens kunnen uitgroeien tot het grootste afhaal- en retourpunt voor online orders, zo meldt Retailnews.nl.

Retailnews baseert zich hierbij op uitspraken van Laurens Miedema, manager crosschannel bij Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei. Miedema: ‘Onze bouwmarkten zitten op de beste locaties, met de beste parkeerplekken en hanteren de ruimste openingstijden.’ Uitgaande van deze situatie veronderstelt hij dat de filialen van de desbetreffende ketens samen een behoorlijke vinger zullen gaan krijgen in het afhalen en versturen van online orders. ‘Het loopt geweldig’, zegt Miedema over de afhaalpunten.

Logistiek dienstverlener
Naast de samenwerking met PostNL hebben de beide bouwmarkten ook hun eigen webshop waar het hele assortiment online staat. Consumenten kunnen hun online orders van deze webwinkels  - en dus ook van vele andere webshops -  bij de bouwmarkten laten bezorgen en daar afhalen. Ook is het mogelijk bij het PostNL-punt in de winkel pakketten te versturen en te retourneren. PostNL fungeert voor Gamma en Karwei ook als de  logistiek dienstverlener voor klanten die hun bestelling van de doe-het-zelfketens thuisbezorgd willen krijgen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten