Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

PPC krijgt versterking van investeerder

Plinten & Profielen Centrale (PPC) in Wijk bij Duurstede krijgt een kapitaalinjectie van van participatiemaatschappij NewPort Capital. Hiermee wil PPC verder groeien en de marktpositie verstevigen.
 

Hoofdkantoor van PPC in Wijk bij Duurstede.

PPC kent vanaf de oprichting in 1999 een constante groei en is als groothandel een gevestigde speler op de markt van harde vloeren en bijpassende producten voor installatie, afwerking en onderhoud. Voor verdere groei gaat PPC in zee met investeringsmaatschappij NewPort Capital. 'De investering van NewPort geeft PPC de mogelijkheid om de groeikansen die wij zien te benutten, de kwaliteit waar wij voor staan te waarborgen en onze marktpositie in Nederland te verstevigen', aldus Lisa Klaassen, samen met haar broer Peter directeur en grootaandeelhouder. Zij blijven de directie voeren.

NewPort Capital
Het in Amsterdam gevestigde NewPort Capital richt zich op investeringen in gevestigde Nederlandse ondernemingen in de sectoren food, verpakkingen, maakindustrie en financiƫle en zakelijke dienstverlening. De focus ligt op investeringen in Nederlandse mid-market bedrijven met een bewezen trackrecord, een stevig groeipotentieel en een sterk en ambitieus managementteam.

Meer informatie: www.plintenenprofielencentrale.nl en www.newport.capital.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten