Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Praktische informatie over e-commerce tijdens Heimtextil

Tijdens Heimtextil (8 t/m 11 januari 2014) wordt er op het beursonderdeel Webchance praktische informatie geven over allerlei zaken rond online ondernemen.

Tijdens de beurs Tendence, afgelopen augustus in Frankfurt, werd voor het eerst een speciaal onderdeel over e-commerce gehouden. Dat beviel blijkbaar goed en dat wordt nu bij verschillende beurzen van Messe Frankfurt geïncorporeerd, speciaal gericht op de bezoekers van die specifieke beurs. Zo wordt tijdens Heimtextil de Webchanche Academy gehouden. Achtergrond is het oprukken van webshops, online marketing en allerlei e-commerce activiteiten waar retailers mee hebben te maken.

Praktische informatie
Tijdens de beurs krijgen bezoekers informatie onder meer informatie over adverteren en verkopen via internet en webdesign. Er zijn lezingen waarin experts vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Ook zullen retailers, die zelf hiermee actief zijn, verslag doen van hun bevindingen. De activiteiten zijn met name gericht op retailers en interior decorators en vinden plaats op 8 en 10 januari, iedere keer van 12.00 tot 17.00 uur. Vanwege het internationale karakter van de beurs zijn de voordrachten zowel in het Duits als Engels. Aanmelden - voor gratis tickets - kan via de site.

Meer informatie: www.heimtextil.messefrankfurt.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten