Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Praxis lanceert online platform met verschillende services

Praxis gaat sterk inzetten op het aanbieden van verschillende online services. Online een klusafspraak maken of aanmelden voor een workshop, vragen stellen over klussen en zelfs een marktplaats om je eigen gemaakte product te verkopen kan allemaal via de site.

Met diverse online services wil Praxis de band met de klant steviger aanhalen. Onder het motto ‘Voor de makers’ geeft de bouwmarktketen diverse mogelijkheden aan klussers. Mensen kunnen online een vraag stellen die vervolgens wordt beantwoord. Wie zelf wil laten zien hoe een klus heeft geklaard kan via ‘Deel je klus’ anderen daarvan op de hoogte stellen, inclusief gemaakte kosten en tijdsduur. Een stapje verder is de ‘Makersmarkt’ waar je eigen gemaakte producten te koop kunt aanbieden. Dat kan een krukje zijn, maar ook een houten fietsenrek, schommelstoel of kinderbed.

Workshops
Wie nog geen handige klusser is en graag enige scholing wil hebben, kan zich aanmelden voor een ‘Maakworkhop’ die bij diverse Praxis-vestigingen wordt gegeven. Dat zijn laminaat leggen, tegelen, verven en basisklussen. Ook is het mogelijk online een ‘Maakafspraak’ te regelen, een klusjesman komt dan thuis de gewenste klus klaren. Bij verschillende services werkt Praxis samen met de landelijk werkende organisatie De Klussenier.

Meer informatie: www.praxis.nl

 


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten