Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Prijswinnend bed voor Kreamat/BekaertDeslee

Het bedconcept Respiro is onderscheiden met een ‘Intelligent Material & Design Award’ door de beurs Interzum. Respiro is een combinatie van een bed met een speciale matrastijk.



Respiro is een coproductie van beddenfabrikant Kreamat en matrastijkenfabrikant BekaertDeslee. Deze ontwikkelde een matrastijk met een 3D structuur waardoor de matras goed ventileert en drukverlagend werkt. Daarnaast reguleert de tijk de temperatuur en bestrijdt deze huisstofmijt en ander ongedierte door het inbouwen van kleine capsules in de tijk. Ontwerper van het bed is designer Stefan Schöning.

Prijs
Het bed was eerder te zien op de Meubelbeurs Brussel (november 2016) en tijdens de meubelbeurs IMM, afgelopen januari. Het bed, specifiek de matrastijk, is binnenkort als prijswinnaar aanwezig op de beurs Interzum die van 16 t/m 19 mei in Keulen wordt gehouden. De ‘Intelligent Material & Design  Award’ die de Respiro ten deel valt, zal tijdens de beurs worden uitgereikt. Interzum is een belangrijke beurs voor toeleveranciers in de bedden-, matrassen- en meubelindustrie.

Meer informatie:www.interzum.dewww.bekaertdeslee.com en www.kreamat.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten