Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Proposte vervroegd van start

Volgende week gaat op 27 april stoffenbeurs Proposte van start met als exposanten producenten van hoogwaardige stoffen. De beurs is vervroegd vanwege de wereldtentoonstelling Expo 2015 die volgende week in Milaan begint.

Naast vooral Italiaanse fabrikanten zijn er ook producenten uit de rest van de wereld vertegenwoordigd, maar er wordt een strenge selectie toegepast. Uit Nederland zijn Van den Acker en Raymakers present. De beurs is puur voor professionals en heeft een kleinschalig karakter; ruim 90 exposanten vinden onderdak in het Villa Erba Exhibition Center, een gebouw in de schaduw van Villa Erba, een grote monumentale villa aan de rand van het Comomeer in Cernobbio, dichtbij Milaan.

Uitbreiding aanbod
Vanwege de beperkte ruimte op het ‘beursterrein’ zijn ook hierbuiten fabrikanten aanwezig in diverse villa’s en hotels. Onder de naam International Observatory presenteren zich 37 textielproducenten op drie verschillende locaties. Ook wordt tijdens Proposte de Carpet Show 2015 gehouden door een tweetal karpetfabrikanten. Alle locaties zijn bereikbaar met shuttlebussen die tussen de diverse locaties rijden.

Vervroegd vanwege Expo 2015
Normaliter wordt Proposte in mei gehouden, maar dit jaar is daar van afgeweken in verband met de wereldtentoonstelling die in Milaan wordt gehouden, op korte afstand van Cernobbio. Proposte vindt plaats van 27 t/m 29 april, Expo 2015 start op 1 mei aanstaande.

Meer informatie: www. www.propostefair.it

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten