Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Pruimenpaars kleur van het jaar volgens Graham & Brown

Epoch, een pruimtint, is volgens behang- en verfspecialist Graham & Brown de kleur van het jaar 2021. 'Epoch speelt in op de interieurtrend die rustgevende ruimtes realiseert.'
 


'Epoch is een koninklijke en luxueuze tint; voor wie durft, kunnen hiermee indrukwekkende interieurs worden gecreĆ«erd, maar deze tint kan ook worden ingezet voor een meer ingetogen en rustgevend interieur', aldus een toelichting van Graham & Brown. Tegelijkertijd is het 'een pruimtint welke de rijkste paarse tint in het Timepiece behang weerspiegelt en versterkt, voor een vorstelijke en luxe uitstraling.' Timepiece is de behangcollectie waarvan de kleur Epoch een afgeleide is.
 


Behang van het jaar
De specifieke paarse kleur hoort bij Timepiece Amethyst, het behang dat de Britse behangfabrikant als Wallpaper of the Year presenteert, zie de foto hierboven. Timepiece is hierbij de overkoepelende collectie, samengesteld uit prints en fragmenten van behang uit het archief van de producent. Bloemen en bladeren zijn hierin als kenmerken terug te vinden. Behang en verf zijn volgens Graham & Brown goed met elkaar te combineren, samen met de bijpassende tinten Spiced Mulberry, Fondue en Whale Tail.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten