Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ravensberger Matratzen opent winkel in Zoeterwoude

De Duitse fabrikant Ravensberger Matratzen opent begin januari een winkel op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. De winkel is een ondersteuning voor de website waarmee Ravensberger al langer actief mee is.

Ravensberger Matratzen is een relatief jong bedrijf (opgericht in 2004) en is als producent online al een paar jaar actief op de Nederlandse markt. Als aanvulling daarop wordt nu een winkel geopend waar consumenten de matrassen kunnen zien en uitproberen. De winkel in Zoetermeer zal eind januari/begin februari open gaan. Het assortiment bestaat uit matrassen, lattenbodems en een beperkt assortiment bedtextiel. De matrassen zijn gemaakt van koudschuim, traagschuim of latex. Medio volgend jaar zullen daar ook pocketveer matrassen bijkomen.

Prijs-kwaliteitverhouding
De matrassen die Ravensberger nu levert zijn niet geschikt voor spiraalbodems of boxsprings, zegt Tim Okkerman, verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland en België. Ergens in 2017 zal het bedrijf ook houten bedden gaan leveren die door derden geleverd zullen worden. Hoewel Okkerman beseft dat in Nederland de markt ‘overvol’ is, ziet hij kansen. ‘Er is veel concurrentie, maar wij denken dat wij een met een goede prijs-kwaliteit verhouding echt iets te bieden hebben wat anderen niet kunnen leveren.’

Slapende beer
In Duitsland is Ravensberger Matratzen ook zeer actief op internet. Daarnaast heeft het een zestal winkels (zie foto), verspreid door het land. Een slapende beer is het logo waarmee het bedrijf zich profileert.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten