Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Reprise beurs Destination Design in januari


De in maart gehouden designbeurs Destination Design wordt in januari 2023 wederom gehouden. Zo'n 50 bedrijven op het gebied van meubels, stoffen, tapijten en verlichting zullen zich presenteren in het Klokgebouw in Eindhoven.

 

Het Klokgebouw in Eindhoven.

In maart dit jaar was de première van Destination Design, een vakevenement voor professionals op het gebied van interieurdesign en architectuur. Dat sloeg goed aan en krijgt begin komend jaar een vervolg; van  22 t/m 24 januari komen 49 exposanten bij elkaar om hun meest recente collecties te tonen. Bij de eerste  editie ging het om 24 deelnemers en vooral meubelmerken, nu zijn er tweemaal zoveel deelnemers, meer buitenlandse deelnemers en is het aanbod een stuk breder. Ook is de tijdsduur verruimd van twee naar drie dagen.

Alternatief voor 'Keulen'
De beurs werd in eerste instantie mede gehouden omdat de IMM in Keulen wegens corona afgelopen januari niet doorging en er bij diverse bedrijven toch behoefte was om hun nieuwe producten te tonen en klanten fysiek te ontmoeten. Nu voor januari 2023 de IMM om onduidelijke redenen aanstaande januari wederom niet doorgaat en is verschoven naar juni, krijgt Destination Design een vervolg.

Deelnemers
Deelnemers aan het interieurevenement zijn: Arco, Artifort, Atelier Artiforte, Banz Bord, BEEK Collection, Bert Plantagie, Bordbar, Bree’s New World, BW Bielefelder Werkstätten, Caccaro, Castelijn, CS Rugs, De Ploeg, De Sede, Draenert, Dutch Originals, EMU, Évidence, Freifrau, Freistil, Gealux, Gelderland, Harvink, ijcoon, Janua, Jess, Jori, Kettnaker, KFF, Label Vandenberg, Leolux, Metaform, Millenerpoort, Molinari Design, Montis, Perletta, Pilat & Pilat, Pode, Qliv, Rietveld Originals, Rolf Benz, Solpuri, Spectral, Spectrum, Tonon, Tonone, Van Besouw, WEIBELWEIBEL, Willisau.

Meer informatie: www.destinationdesign.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten