Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Retro tuinmeubelen op beurs Spoga

Op de tuinmeubelbeurs Spoga worden, naast de collecties voor 2019, oude tuinmeubels gepresenteerd vanaf de jaren zestig. Daarmee wordt duidelijk dat retro trend ook overslaat naar tuinmeubilair.

Van 2 t/m 4 september wordt in Keulen de Spoga gehouden, een belangrijke beurs voor tuinmeubelen en andere producten voor in en rond de tuin. Technische ontwikkelingen en mogelijke trends worden er getoond van producten die in 2019 op de markt zullen komen. Wellicht de meest opmerkelijke trend: retro meubilair, al jaren populair voor 'binnenmeubelen', krijgen op de Spoga extra aandacht onder de naam 'Icons of Outdoor Furniture'. Buitenmeubels vanaf 1960 krijgen een plek naast een selectie van de hedendaagse trends.

Vlechtwerk en rotan
Met het tonen van oude buitenmeubelen zegt de beursorganisatie een historische context te zullen geven  waardoor exposanten en bezoekers de historie en de toekomst van meubeltrends kunnen beleven. Wat voor soort meubels er getoond gaan worden, is nog niet duidelijk, maar vlechtwerk van rotan en stoelen met een 'bekleding' van kunststof draden (nu voor binnengebruik razend populair) zal daar waarschijnlijk zeker bij zitten.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten