Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Reuring in de winkel

Slaapspeciaalzaak De Bedstee in Zaandam zegt nachtrust te verkopen. Dat lijkt een goede gedachte want overdag kan het in de winkel behoorlijk onrustig zijn, zo blijkt uit een promotiefilmpje.

In het filmpje zien wij een jong stel komen aanrennen naar de winkel waar in vliegende vaart verschillende bedden worden getest. Dus niet rustig proefliggen, maar hooguit even voelen en zelfs lekker springen op bed. De man achter de kassa vindt het blijkbaar prima en verrast het stel met een 'ontbijt' op het bed waar ze eindelijk rust vinden. Hoe kan dat?

Verhuizing
Het filmpje is gemaakt ter promotie van de nieuwe vestiging van De Bedstee. Ruim 27 jaar zat het bedrijf in het centrum van Zaandam en vorige maand werd verhuisd naar de meubelboulevard aan de Pieter Ghijsenlaan. Met 1.200 m2 is daar de winkeloppervlakte meer dan verdubbeld.

Dansen op bed
De man achter de kassa in het filmpje is eigenaar Bert Boomsma. Vraag: Kan dat zomaar bij u in de winkel, dansen op bed? Antwoord: 'Ja hoor, als ik dat kan afsluiten met de verkoop van een goed bed vind ik het prima.'
Als ze niets kopen, wat dan?
Bij De Bedstee doen we er alles aan om het juiste bed te vinden, samen met de klant.
En daarbij mag je even de springtest doen? 
Als een wens is dat er op het bed gesprongen moet kunnen worden dan zal dit uiteraard besproken - en indien gewenst geprobeerd - worden.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten