Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Riverdale nu ook verkrijgbaar als keuken

Lifestylemerk Riverdale ontwikkelde een keuken die dezelfde naam draagt. De keuken is uitgevoerd in romantische stijl in ‘typische’ Riverdale kleuren.

Riverdale is bekend als merk van woonaccessoires en ontwikkelde samen met de Probewa Keukengroep een keuken die de typische Riverdale stijl moet uitdragen. Dat betekent houten producten met een witte, naturel of zwarte finish in een ‘romantische stijl met een stoer tintje’. De deuren hebben een zichtbare houtnerf, zoals dat ook te zien is in veel accessoires van Riverdale. Ook het hartje dat op veel accessoires staat, is in de keuken verwerkt; de open handgrepen hebben die vorm. Een nieuwe maat zijn de kastjes van 78 x 78 cm, verwijzend naar de vierkanten die Riverdale vaak in opstellingen in winkels gebruikt. De prominente kleuren zijn wit, naturel en zwart.

Merk breder verspreiden
Volgens Edwin van Oort, commercieel manager bij Riverdale, is de keuken meer dan het eigen label op een keuken plakken. ‘Wij hebben het vanaf de tekentafel samen met Probewa ontwikkeld. Wij denken dat wij hiermee het merk Riverdale breder in de markt kunnen zetten.’ Het merk stond onlangs op de beurs Küchenmeile in Duitsland en daar toonden bezoekers zich volgens Van Oort enthousiast. ‘Als wij daarvan uitgaan, wordt het een gigantisch succes, ook in Nederland.’

Verkoop via keukenzaken
De keukens worden in Nederland verkocht via het verkoopapparaat van Probewa. Het is niet de bedoeling dat winkels die nu Riverdale woonaccessoires verkopen zich ook gaan bezig houden met keukens.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten