Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Roermond sluit zich aan bij winkelplatform Baps

Door de aansluiting bij het winkelplatform kan je via de site van Baps of via een app winkels in Roermond  vinden op merken, stijlen en productgroepen. Door aan te geven wat je zoekt, kan de gebruiker/shopper zien welke winkels wat verkopen en waar zij zitten.

Na specifieke winkelgebieden in Den Haag, Amsterdam en Maastricht kiest nu ook het centrum van Roermond voor een eigen pagina op winkelplatform Baps. De ondernemers van Roermond zien Baps als een goede aanvulling op de gratis WiFi in de binnenstad en de Roermond City app, die bezoekers voorziet van toeristische informatie. Baps werkt met lokale berichten. Zodra bezoekers van Roermond met Baps op hun telefoon in de buurt komen van de binnenstad, krijgen ze een bericht waarin ze worden gewezen op de winkels in de buurt.

Samenwerking INretail
Het platform Baps (Brand and product search) heeft een drietal portals: Mode & Beauty, Wonen & Lifestyle en Sport & Fit. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook informatie vinden over plekken waar je kunt eten en drinken. Het platform werd bedacht door een tweetal shopminnende vrouwen en ontwikkeld in samenwerking met branchevereniging INretail. Op dit moment is er informatie te vinden over meer 11.000 mode-, woon- en sportwinkels. Verder zijn van nog eens 20.500 winkels uit dezelfde branches de adresgegevens beschikbaar. Het aantal winkels breidt zich uit en het is mogelijk dat specifieke gebieden, zoals in de hierboven genoemde steden, een eigen pagina krijgen op de site.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten