Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Roommade distributeur van vloeren Aspecta

Groothandel Roommade wordt distributeur van de pvc vloeren van het Amerikaanse merk Aspecta. Roommade zal zowel de retail- als projectmarkt gaan bedienen.

Per 15 augustus is Roommade de exclusieve distributeur van Aspecta. Aspecta is de merknaam van vinylvloeren die worden geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Vertex. Het merk is inmiddels in een groot aantal Europese landen verkrijgbaar en nu dus ook in Nederland. Roommade brengt de diverse collecties gefaseerd op de markt. De komende weken wordt de Elemental by Aspecta-lijn bij de klanten geplaatst. Deze lijn is bedoeld voor de retail en omvat 22 plank- en 10 steendessins. Hierna volgt de lancering van de Aspecta Five collectie, gericht op de projectmarkt.

Bijzondere kliktechniek
Begin 2016 wordt de derde lijn uitgezet, een product met een volgens Roommade ‘revolutionaire’ LVT Click-techniek. Dit zal gebeuren na de officiële presentatie op de vloerenbeurs Domotex, die van 16 t/m 19 januari 2016 in Hannover wordt gehouden.
Roommade is gevestigd in het Brabantse Asten en levert voor diverse markten plafond- en wandpanelen, laminaat-, parket- en vinylvloeren en buitenparket.

Meer informatie: www.roommade.nl en www.aspectaflooring.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten