Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

RS Barcelona levert multifunctionele voetbaltafels

Het Spaanse designmerk RS Barcelona levert voetbaltafels die ook bruikbaar zijn als gewone tafel. De spelers kun je laten maken in je favoriete club outfit, eenpotig of met twee benen en zowel in mannelijke als vrouwelijke variant.


Voetbaltafel met ovalen glazen blad.

RS Barcelona heeft niets te maken met FC Barcelona, maar beide bedrijven houden zich wel bezig met voetbal. RS Barcelona levert design meubilair waarvan een deel bestaat uit voetbaltafels. Dat zijn stevige tafels met een stalen onderstel en twee elftallen die je zelf vorm kunt geven. Dus geen anonieme witte of rode poppetjes, maar in de kleuren van je favoriete club. Zonder etnisch te profileren kun je ook de huidskleur zelf bepalen. Tot nu toe waren de spelers tweebenig, maar met 1 ‘poot’ kan ook.


Vier spelers als kapstok. Blijkbaar een multicultureel team.

Vrouwenvoetbal
Vrouwenvoetbal is een snel groeiende sport en dat weten ze al lang bij RS Barcelona. Het Spaanse merk levert al geruimte tijd tafels met vrouwelijke poppetjes. Wie zich op een of andere manier wil profileren met het Europees Kampioenschap Voetbal voor vrouwen dat volgende maand in Nederland begint, kan dus nu al gaan scoren. Mixed teams, dus mannen en vrouwen gezamenlijk, zijn mogelijk.

Multifunctioneel
Goedkoop zijn de voetbalspellen niet, maar wel multifunctioneel. Met een glazen plaat erop heb je een bijzondere (eetkamer)tafel waar tot wel zes mensen aan kunnen plaatsnemen. Theoretisch zou je dan ook nog een spelletje kunnen spelen hoewel het blikveld dan beperkt is. Een stang met voetballers kan ook worden geleverd als kapstok.

Pingpong tafel
RS Barcelona levert ook tafeltennistafels, zowel in wedstrijdformaat als in kleinere versies. Ook hier gaan functionaliteit en design hand in hand. Bijzondere kleuren, een oersterke constructie en een fraaie afwerking zijn het gevolg. Sommige tafels zijn echt te gebruiken als pingpong tafel, andere zijn puur gericht op ‘normaal’ gebruik. Bijpassende krukjes en bankjes zijn leverbaar.


Tafeltennistafel in bureauversie.

Nederlandse agent
In Nederland is Burik & Burik agent en distributeur voor RS Barcelona. Zij levert aan architecten, projectinrichters en een beperkt aantal winkeliers.

Meer informatie: www.rs-barcelona.com en www.burikenburik.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten