Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Russische raket op stand op beurs Spoga

Oorlog en commercie gaan soms op een bijzondere manier samen. Op de tuinbeurs Spoga in Keulen staat een exposant uit Oekraïne met grote barbecues en grills. En een Russische raket.
 


Je denkt in eerste instantie aan een rechtopstaande afvoerpijp van een houtkachel voor buiten want je loopt op de tuinbeurs Spoga in Keulen waar het barst van de barbecues, vuurkorven, houtkachels en andere producten om het buitenleven te veraangenamen. Het blijkt te gaan om de stand van het 0ekraïense bedrijf Ahos dat grote barbecues en grills produceert. De schoorsteenpijp is een Russische raket die op 24 februari, de eerste dag van de Russische inval in Oekraïne, insloeg bij het bedrijf in Kharkiv, toen nog gespeld als Charkov.

Beschadigde grill
Naast de raket, die in werkelijkheid vier meter lang is, hangt een banner met de afbeelding van een man en een kind met daaronder de tekst Made in Ukraine. De man is de accountmanager van Ahos met zijn dochter op de arm, poserend op de plek waar de raket insloeg. Naast de raket op de beursstand staat de beschadigde grill als 'bewijs' van de raketinslag.
De bijzondere stand is te zien op de Spoga in Keulen die tot en met morgen plaatsvindt.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten