Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Salon del Mobile verplaatst naar juni

De Meubelbeurs van Milaan, beter bekend als de Salone del Mobile, wordt vanwege de voortdurende pandemie verschoven van april naar juni.
 


De beurs wordt nu gehouden van 7 tot met 12 juni, zo heeft de beursorganisatie recentelijk besloten. De oorspronkelijke datum van begin april is 'te vroeg' in verband met de voortdurende coronapandemie en de daarbij behorende beperkingen. Gehoopt wordt nu dat in juni de zaak zodanig is genormaliseerd dat er weer een 'gewone' beurs kan worden gehouden want eigenlijk was de laatste normale beurs in 2019.

Beurs meerdere malen uitgesteld
In april 2020 was de verspreiding van het coronavirus in Europa net begonnen (waarbij met name Italiƫ hard werd getroffen) en werd de beurs doorgeschoven naar juni. Dat bleek onhaalbaar en werd april 2021 het volgende ijkpunt. Ook dat bleek onmogelijk en omdat in en na de zomer het goed leek te gaan met de indamming van het virus werd de beurs op de agenda gezet voor september, zij het in sterk afgeslankte vorm en onder een andere naam. Het werd een fiasco want bezoekers en exposanten lieten massaal verstek gaan.

Inspirerende ervaring
Ook dit jaar blijkt de vaste datum (april) een brug te ver en wordt de beurs doorgeschoven naar begin juni. Maria Porro, de voorzitter van de Salone del Mobile, is vol goede hoop. 'Het verplaatsen van de Salone naar juni zorgt voor een sterke aanwezigheid van buitenlandse exposanten en professionals, altijd een van de sterke punten van de beurs.' Volgens hem is er een grote behoefte aan de beurs. 'De wens naar een Salone wordt steeds groter en daarom werken we toe naar een evenement dat iedereen de mogelijkheid biedt te genieten van een unieke en inspirerende ervaring. We verlangen allemaal heel erg naar een Salone.'

Meer informatie: www.salonemilano.it

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten