Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking beurs ShowUP en B2B platform Orderchamp

ShowUP en het platform Orderchamp willen de in- en verkoopmogelijkheden van respectievelijk de beursbezoekers en de exposanten vergroten door zowel online als offline aanwezig te zijn.
 


ShowUp is een beurs voor retailers die woonaccessoires, gifts, stationery en allerlei cadeau artikelen verkopen. Deelnemers aan de beurs zijn veelal kleine, soms startende bedrijven. Tweemaal per jaar treffen zij elkaar om zaken te kunnen doen. Met het online B2B platform Orderchamp worden de mogelijkheden vergroot want dat is alle dagen van het jaar 'open'. De beurs en het platform maken vanaf heden gebruik van elkaars sterke punten waardoor zowel deelnemers als bezoekers het hele jaar door zaken kunnen doen en dit niet wordt beperkt tot twee beursmomenten.

Uitbreiding platform
Inmiddels hebben zo'n 400 merken en 5.000 retailers in heel Europa zich bij het platform aangesloten en doordat zowel ShowUP als Orderchamp naar elkaar verwijzen hoopt het online platform zich verder te kunnen uitbreiden. ShowUP organisator Daan van Trigt is niet bang dat de online marktplaats ten koste zal gaan van het bezoek. 'Mensen willen toch vaak de producten fysiek bekijken. Ik denk dat de beurs aantrekkingskracht genoeg heeft zodat de bezoekers blijven komen.'

Toepassing kunstmatige intelligentie
Volgens Van Trigt is het voor veel van zijn exposanten moeilijk om een eigen website in de lucht te houden die goed bezoek trekt. De marktplaats zal meer bezoekers trekken dan webshops van individuele deelnemers en bovendien wil Orderchamp met behulp van kunstmatige intelligentie (denk bijvoorbeeld aan het volgen van het zoek- en koopgedrag) retailers gerichte suggesties doen waardoor zij niet eindeloos hoeven te zoeken naar (nieuwe) merken.


Zes productgroepen
Beurs en platform passen goed bij elkaar omdat de productgroepen elkaar overlappen. Op de online marktplaats worden een zestal categorieƫn gehanteerd: Home & Living, Fashion & Accessories, Kids & Baby, Stationery, Beauty & Health en Luggage & Bags.
Joost Brugmans, CEO van Orderchamp, is blij met de samenwerking. 'De merken die deelnemen aan ShowUP zijn een prachtige aanvulling op de merken die we al op het platform hebben aangesloten. Via onze algoritmes koppelen we die merken graag aan de juiste winkeliers uit heel Europa om hun afzet te vergroten.'

Gratis voor winkeliers
Winkeliers die orders willen plaatsen bij merken kunnen dat via Orderchamp afhandelen. Voor hen is het gebruik van de marktplaats gratis, merken/leveranciers betalen een maandelijkse bijdrage variƫrend van 50 euro tot 200 euro plus een percentage van de omzet.

Meer informatie: www.orderchamp.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten