Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking beurzen Tendence en Gardiente

De consumentengoederenbeurs Tendence in Frankfurt gaat een samenwerking aan met de tuinbeurs Gardiente in het nabij gelegen Wallau. Daarmee wil Tendence het outdoor segment versterken. Tijdens de beurs rijden er shuttlebussen tussen de twee locaties.Tendence wordt van 30 juni t/m 3 juli gehouden in Frankfurt en Gardiente  van 1 t/m 3 juli in het 25 kilometer westwaarts gelegen Wallau. De beurs richt zich primair op functionele en (vooral) decoratieve producten voor binnenshuis en een aantal exposanten heeft producten voor  buiten, veelal ter verfraaiing van de tuin. Vorig jaar kwam daar levend groen bij dat deels zijn plaats vond op het buitenterrein van Messe Frankfurt (zie foto). Dat beursonderdeel wordt ter plekke versterkt. Gardiente is een pure tuinbeurs met meubelen, barbecues, parasols, textiel en accressoires.

Shuttlebussen
De twee beurzen gaan tot op zekere hoogte samenwerken. Tussen de twee locaties zullen gratis shuttlebussen rijden en een ticket voor een van de beurzen is voor beide geldig.
Beide beursorganisaties stellen dat zij door deze samenwerking elkaar zullen versterken en dat het daardoor attractiever wordt voor de bezoeker. Gardiente wordt altijd in juli gehouden, Tendence pas sinds vorig jaar, dit nadat het jaren achtereen eind augustus plaatsvond.

Meer informatie: www.messefrankfurt.com en www.gardientewp.muveo.de

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten