Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking Bijenkorf met platform Releving

De Bijenkorf opent op 21 januari in de vestiging in Rotterdam een pop-up winkel met meubels van Releving. Dat is een online platform waar tweedehands meubels en vintage woonaccessoires worden verkocht.

 

 

Door de samenwerking met de Bijenkorf wil Reliving een nieuwe doelgroep bereiken. De Bijenkorf op haar beurt zegt te willen inspelen op de trend naar vintage meubelen en de toenemende belangstelling voor tweedehands producten. Het duurzaamheidsaspect noemen is voor beide partijen 'een mooie bijkomstigheid'. De pop-up winkel blijft in ieder geval tot april open.

Samenwerking met fonq
Reliving begon vorig jaar al een samenwerking met woonwebwinkel fonq. Op het platform worden geretourneerde producten van fonq – die ze bestempelt als 'buitenkansjes' – aangeboden. Fonq stelt hiermee het aanbod te 'verduurzamen', iets wat Releving hoog in het vaandel heeft staan. Sterker nog, het platform is volledig gericht op zaken als hergebruik, upcycling, reparatie en duurzame productie. Vanaf de oprichting in 2020 verzet het platform zich tegen de fast furniture industrie.

Volledige inrichting
Naast de marktplaats voor tweedhands meubelen, woonaccessoires en verlichting profileert Reliving zich ook als professionele stylist. Met Reliving Styling biedt het een service voor het creëren van stijlvolle én duurzame ingerichte woningen, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden en zorginstellingen. Hierbij faciliteert Reliving tweedehands meubels vanuit het platform en wordt er voor de overige meubels gewerkt met duurzame producenten en meubelmakers.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten