Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Samenwerking Fonq en vintageplatform Reliving

Online woonwarenhuis Fonq en en vintageplatform Reliving zijn een samenwerking aangegaan. Aanbod van Reliving is nu ook te bestellen via Fonq.
 


Reliving is een een online marktplaats voor vintage en tweedehands meubels, verlichting, woonaccessoires en kunst. Fonq heeft een soortgelijk assortiment, maar dat is veel breder (van alles voor in en rondom het huis) én verkoopt alleen nieuwe producten. Reliving zit in een nichemarkt, Fonq bedient de massa. Door de samenwerking is het aanbod van Reliving nu ook via Fonq verkrijgbaar.
Dat is wel lastig vindbaar; je moet klikken op Nieuw > Nieuw bij Fonq > Vintage & tweedehands om bij het aanbod te komen.

Retouren Fonq verkopen via Reliving
Op termijn wordt de samenwerking uitgebreid, zo meldt Retailtrends.nl. 'Producten die Fonq geretourneerd krijgt en opnieuw wil verkopen worden dan beschikbaar gesteld op Reliving. Doel van de samenwerking is om het aanbod te verduurzamen.' Fonq noemt de geretourneerde artikelen die weer ter verkoop worden aangeboden 'buitenkansjes'. 
 

Screenshot homepage Reliving.

Tweedehands
Het geeft de tweesporengedachte van Reliving aan: naast vintage verkoopt het ook 'gewone' tweedehands producten. Daarom doet Releving meer dan alleen fungeren als marktplaats, het helpt niet alleen met kopen en verkopen, maar biedt ook ondersteuning bij verhuizen, ontruimen en inrichten. Daartoe wordt naar eigen zeggen samengewerkt met handelaren, particuliere verkopers, interieurontwerpers, stylisten, sociale instituten en duurzame merken meubelmakers.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten