Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Schoonloopmat op skischans

Een skischans moet glad zijn zodat je lekker naar beneden glijdt. Maar de schans moet ook beloopbaar zijn. Fabrikant Forbo legde daartoe een schoonloopmat op de schans in Innsbruck.



Het slechte weer van afgelopen dagen is goed voor de omzet van schoonloopmatten. Met zo'n mat wordt de toegang tot kantoor, winkel of woonhuis niet meteen een kliederboel. Een speciale toepassing is te vinden op de skischans van het Oostenrijkse Innsbruck. Daar legde Forbo aan beide kanten een lange versie van de schoonloopmat Coral Grip (zie foto boven). Die neemt niet alleen vuil en vocht op, maar is ook bijzonder slipvast. Handig voor mensen die onderhoud moeten plegen aan de springschans.



Toeristische attractie
De skischans is een van de vier locaties van het Internationale Vierschansentoernooi. In 2002 werd deze vernieuwde Olympische skischans geopend, ontworpen door toparchitect Zaha Hadid. De schans is uitgegroeid tot een toeristische attractie die het hele jaar is geopend. Bovenin is een restaurant is gevestigd met uitzicht over Innsbruck en de omliggende bergen. Bezoekers hoeven niet via de schoonloopmat van Forbo naar boven te klimmen. Een kabelbaan brengt je in 2 minuten omhoog.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten